Veelgestelde vragen

Persoonlijk

Ik hoef niet per se af te vallen, kan ik alsnog meedoen?


Jazeker! Welke doelstelling je ook hebt, wij kunnen je helpen die gezonde mindset te creëren en zo een duurzame leefstijl te ontwikkelen. Niet alleen voeding, maar ook beweging en ontspanning zijn onderdelen die aan bod komen in onze programma’s.
Ik hou niet van sporten, is het dan haalbaar om mee te doen?


Tuurlijk! We snappen dat niet iedereen het leuk vindt om te bewegen. We proberen wel onze deelnemers te stimuleren om meer te gaan bewegen, omdat wij vinden dat dit een essentieel onderdeel is van een gezonde leefstijl. Maar onze programma’s bevatten nog zoveel meer interessante onderwerpen die jou naar een gezond leefstijl kunnen begeleiden, dus het is zeker haalbaar om mee te doen!
Moet ik nog speciale dingen aanschaffen?


Nee, dit hoeft niet per se. Het programma is vooral gericht op het aanpassen van jouw leefstijl binnen jouw beschikbare middelen. Het is dus aan jou de keus in hoeverre je hier nog iets extra’s voor wilt aanschaffen (zoals bijvoorbeeld de ingrediënten voor de recepten).
Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?


Alles wat jij opschrijft in het programma wordt opgeslagen in jouw persoonlijke en beveiligde omgeving. Alleen met jouw toestemming kunnen wij jouw gegevens bekijken. Wil je weten waar de rest van jouw gegevens voor worden gebruikt? Lees dan de privacyverklaring.

Programma

Welk programma is geschikt voor mij?


Welk programma is geschikt voor mij? Het hangt af van wat je wilt bereiken met dit programma en hoeveel begeleiding je nodig denkt te hebben. Hieronder laten we een overzicht zien van de inhoud en focus per programma. BASIS 6 weken: Geeft de kickstart richting een gezonde leefstijl. Is ook geschikt als je al ervaring hebt met het werken aan je leefstijl, maar je even een duwtje in de goede richting nodig hebt. Je leert concrete doelen stellen, plannen, structuur en regelmaat creëren in je leefstijl en het maken van de juiste keuzes. Focus van het BASIS programma: het creëren van een krachtig fundament om jouw gezonde leefstijl op te bouwen. PLUS 12 weken: Leert je naast de basis ook je gewoontes te veranderen omtrent leefstijl. We leren je balans te creëren, hoe je mindfulness kan toepassen, hoe je gemotiveerd kan blijven en we gaan dieper in op voeding en beweging. Focus van het PLUS programma: het stap voor stap creëren van een duurzame gedragsverandering en daarmee een gezonde mindset voor de rest van je leven. COMPLEET 20 weken: Dit programma omvat eigenlijk alle onderdelen die van belang zijn om een gezonde leefstijl te ontwikkelen én te behouden. We leren je om te gaan met saboteurs, moeilijke momenten, stress en emotie eten. Daarnaast gaan we verder in op het belang van slaap en leren we je hoe je een terugval voorkomt. Focus van het COMPLEET programma: ervoor zorgen dat jij met de lastige momenten kan omgaan, zodat je ook na het programma je gezonde leefstijl kan blijven vasthouden en je nooit meer terugvalt in je oude patroon.
Moet ik ergens naartoe om het programma te volgen?


Nee, dit hoeft niet. Alles is online, dus je kan dit programma lekker vanuit jouw eigen huis volgen.
Hoeveel begeleiding krijg ik?


Het hangt af van welk programma je kiest. Bij ieder programma zit een wekelijkse Q&A via Facebook, waarin je met gelijkgestemden al je vragen kunt stellen over het programma. Voor jouw persoonlijke vragen kan je bij een van de coaches (Steffanie of Ineke) terecht voor een persoonlijke coachingsessie. Hieronder vind je een overzicht van de sessies per programma. BASIS 6 weken: 1 sessie PLUS 12 weken: 3 sessies COMPLEET: 5 sessies
Kan ik ook extra coachingsessies aanschaffen?


Ja, dit kan. Je kan een korte sessie van 20 minuten voor €30 of een lange sessie van 45 minuten voor €50 aanschaffen. Hier wordt dan een aparte factuur voor gemaakt. LET OP: dit kan alleen als je een van de programma’s volgt.
Ik heb geen Facebook, kan ik dan wel meedoen?


Het is niet noodzakelijk om Facebook te hebben om deel te nemen. We raden het je wel aan om dit aan te maken, omdat je zo aan die wekelijkse Q&A’s kan deelnemen, sneller op de hoogte bent van onze nieuwtjes en je gestimuleerd/gemotiveerd wordt door een groep van gelijkgestemden.
Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?


Je krijgt tot 2 weken na het einde van de laatste week toegang tot het programma. De reden waarom we geen onbeperkt toegang geven tot het programma is omdat we jou willen stimuleren actief bezig te blijven met jouw leefstijl. Het kan wel eens gebeuren dat je even een week minder actief bent, maar ervaring leert dat het belangrijk is het snel weer op te pakken (dus ook wanneer je op vakantie bent!). Die extra tijd kan je ook nog gebruiken om nog de extra documenten uit het programma op te slaan voor later gebruik.

Betalen

Kan je ook in delen betalen?


Ja dat kan, je hebt dan de mogelijkheid om in 2, 3 of 5 termijnen het bedrag te betalen. LET OP: je betaalt €11 administratiekosten extra als je kiest voor het betalen in termijnen. Stuur een mail naar info@ilifestylecoaching.nl als je ervoor kiest om in termijnen te betalen.
Kost het extra als ik door wil gaan met een langer programma?


Je betaalt het overige bedrag van het langere programma. Voorbeeld: stel dat je na het BASIS 6 weken programma (van €199) door wilt naar het PLUS 12 weken programma (van €379), dan betaal je alleen nog die overige €180. Je krijgt hiervoor een aparte factuur.