IMG_6084.jpg

VISIE EN MISSIE

Wij geloven erin dat onze programma's kunnen bijdragen aan het creëren van een duurzame leefstijl die onze deelnemers ook na het programma de rest van hun leven kunnen volhouden. Door de focus niet alleen op het gebied van voeding te leggen, maar ook beweging, slaap en ontspanning mee te nemen, draagt dit bij aan een gezonde mindset en daarmee een verbeterde gezondheid. Onze missie is daarom het verhogen van de levenskwaliteit van onze deelnemers.

Wij hebben onze programma's zo ontwikkeld dat de deelnemers zelf actief aan de slag gaan met de verschillende modules. Zo kunnen wij als coaches onze deelnemers in de persoonlijke coachingsessies nóg beter begeleiden en zo sneller meer resultaten boeken. Wij zijn die stok achter de deur om gemotiveerd te blijven en succes te boeken met deze belangrijke stap in jouw leven!

WhatsApp Image 2020-10-20 at 20.15.15.jp

OVER STEFFANIE

Dit is Steffanie, één van de twee oprichters van iLifestylecoaching. Zij heeft sinds 2013 een eigen diëtistenpraktijk, sport|voedingsadviesbureau Feel Good,  waarin zij inmiddels al bijna 1500 cliënten heeft geholpen bij het behalen van een gezondere leefstijl.  Naast haar praktijk, is ze ook als sportdiëtist werkzaam bij ZZ Leiden basketball en stichting Topsport Leiden. Om zelf fit en gezond te blijven doet zij aan mountainbiken, bootcamp en Crossfit.  

Steffanie is een enthousiaste diëtist, die voorkeur geeft aan een positieve benadering. Het is namelijk veel leuker en interessanter om te leren wat je het beste wél kunt doen, i.p.v. te focussen op de dingen die je niet 'mag' of beter niet kunt doen. 

Steffanie: ‘Een gezonde leefstijl is meer dan alleen het nastreven van het ‘perfecte’ lichaam of getalletje op de weegschaal. Goed voor jezelf zorgen en jezelf goed en gelukkig voelen is naar mijn mening het allerbelangrijkste! Dat gaat niet altijd even gemakkelijk en Ineke en ik geven je graag het zetje in de goede richting!’  

201902_ReebokLM_145215_D850t_DSC_9093.jp

OVER INEKE

Dit is Ineke, de andere helft van het dynamische duo. Sinds 2008 is Ineke werkzaam in de fitnessindustrie, maar is eigenlijk al haar hele leven bezig met een gezonde leefstijl. Hierbij heeft zij veel ervaring opgedaan als sportinstructeur en heeft ze zichzelf ontwikkeld als een veelzijdige coach. Ze is naast sportinstructeur ook personal trainer en diëtist. Hiermee kan zij je zowel op het gebied van voeding als op het gebied van beweging begeleiden.

 

Ineke is een sportieve en enthousiaste coach die erg gepassioneerd is om mensen te helpen het beste uit het leven te halen. Ze heeft een zachtaardige aanpak waardoor jij je gehoord voelt, maar is ook zeker niet bang om je af en toe even een schop onder je kont te geven!

Ineke: 'Mijn motto is dat er geen verboden producten zijn, maar wel verboden hoeveelheden! Wij gaan daarom graag met je aan de slag om uit te zoeken hoe jij die balans tussen volwaardige voeding en comfortfood kan creëeren!'